Online marketing stratégiával vásárlói bázist építünk Önnek

Kiválasztjuk, hogy mely közösségi platformok lehetnek vállalkozása segítségére és megnyitjuk a szükséges kommunikációs csatornákat.

Ajánlatot kérek

Online marketing fontossága

A jó weboldal önmagában általában nem elég egy vállalkozás online sikeréhez. Ahhoz, hogy üzenete eljusson a felhasználókhoz, szükséges, hogy több csatornán kommunikáljon az emberekkel. Erre remek lehetőséget nyújtanak a különböző közösségi oldalak, önműködő értékesítési rendszerek. Minden vállalat esetén egyedileg határozzuk meg, hogy mit és hogyan érdemes használni.

Egy utcai bejárattal rendelkező üzletnek például nagyon fontos, hogy a Google térképen megtalálható legyen, míg egy kizárólag webes eladásokkal foglalkozó boltnak (webshopnak) sokkal fontosabb, hogy blogoljon a különböző, általa forgalmazott termékekről, vagy YouTube-ra töltsön olyan videókat, melyekben a termékei működését mutatja be. A jól megválasztott közösségi marketing stratégia kulcsfontosságú szerepet tölt be a vállalat online sikerességében.

segítségre van szükségem
online marketing social media ikonok

Az interneten böngészők pár kattintásra vannak az Ön cégétől

szeretném, hogy rátaláljanak cégemre
online marketing ötletek illusztráció

Mit nyújtunk Önnek?

Átfogó online marketing tervet készítünk az Ön vállalkozása számára. Létrehozzuk a különböző közösségi oldalakon vállalati profiljait, valamint kialakítjuk a kapcsolatfelvételi és az értékesítési csatornákat, automatizáljuk a folyamatokat. Arra fogunk törekedni, hogy minél kevesebb emberi beavatkozás kelljen ahhoz, hogy üzenetei eljussanak vásárlóihoz (chatbotok, önműködő értékesítő rendszer, stb.)

Kezdjük el az együttműködést!

Referenciáink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket! +36(30)597-0855

Írjon nekünk online marketinggel kapcsolatban! 24 órán belül válaszolunk!