Felépítjük és kezeljük online hirdetési kampányait

Online hirdetések kampányszintű létrehozásával megcélozzuk azt a közönséget, amely a legfogékonyabb az Ön termékeire!

Google Ads online hirdetések

Egy hagyományos, például tévé- vagy rádióreklámmal szemben a Google Ads (korábban AdWords) online hirdetések hatalmas előnye, hogy pontosan azokat az embereket célozza meg, akik éppen az adott hirdetésben szereplő terméket vagy szolgáltatást keresik. A rendszer pontos mutatókat, statisztikákat biztosít. Ezek segítségével a hirdetéseket optimalizálni lehet, hogy a rájuk szánt költségkeret maximálisan ki legyen használva.

A Google Ads szinte végtelen sok beállítási, célzási lehetőséget kínál, így az igazán hatékony kampány felépítését és kezelését jobb szakemberre bízni. Sok éves tapasztalattal vállaljuk online hirdetési kampányai szakszerű futtatását.

Google-ban megjelenő online hirdetések
online hirdetések reklám illusztráció

Facebook online hirdetések

Magyarországon 5,8 millió aktív felhasználója van a közösségi oldalnak, akiket érdemes figyelembe venni, mint potenciális vásárlói bázist. A Facebook szinte mindent tud felhasználóiról, így azt is, hogy egy-egy hirdetést kinek érdemes megjeleníteni, ki fog nagyobb valószínűséggel vásárlóvá válni.

A hirdetési rendszere így igen hatékony, ezenkívül sokféle célzási lehetőséget kínál, és – a Google Ads-hez hasonlóan – szintén pontos adatokat szolgáltat arról, hogy mely hirdetés teljesített jobban a többinél, melyiket hányan tekintették meg, vagy kattintották le. Felépítjük és sikeressé tesszük online hirdetéseit a Facebookon!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket! +36(30)597-0855

Írjon nekünk ha online hirdetésre van szüksége! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére.