Online marketing stratégiával vásárlói bázist építünk Önnek, valamint felépítjük és kezeljük online hirdetési kampányait

Kiválasztjuk, hogy mely közösségi platformok lehetnek vállalkozása segítségére és megnyitjuk a szükséges kommunikációs csatornákat. Online hirdetések kampányszintű létrehozásával megcélozzuk azt a közönséget, amely a legfogékonyabb az Ön termékeire! A potenciális vásárlókat az Ön weboldalára szállítjuk!

Érdekel

Online marketing fontossága

A jó weboldal önmagában általában nem elég egy vállalkozás online sikeréhez. Ahhoz, hogy üzenete eljusson a felhasználókhoz, szükséges, hogy több csatornán kommunikáljon az emberekkel. Erre remek lehetőséget nyújtanak a különböző közösségi oldalak, önműködő értékesítési rendszerek. Minden vállalat esetén egyedileg határozzuk meg, hogy mit és hogyan érdemes használni.

Egy utcai bejárattal rendelkező üzletnek például nagyon fontos, hogy a Google térképen megtalálható legyen, míg egy kizárólag webes eladásokkal foglalkozó boltnak (webshopnak) sokkal fontosabb, hogy blogoljon a különböző, általa forgalmazott termékekről, vagy YouTube-ra töltsön olyan videókat, melyekben a termékei működését mutatja be. A jól megválasztott közösségi marketing stratégia kulcsfontosságú szerepet tölt be a vállalat online sikerességében.

segítségre van szükségem
online marketing social media ikonok
online marketing ötletek illusztráció

Mit nyújtunk Önnek?

Átfogó online marketing tervet készítünk az Ön vállalkozása számára. Létrehozzuk a különböző közösségi oldalakon vállalati profiljait, valamint kialakítjuk a kapcsolatfelvételi és az értékesítési csatornákat, automatizáljuk a folyamatokat. Arra fogunk törekedni, hogy minél kevesebb emberi beavatkozás kelljen ahhoz, hogy üzenetei eljussanak vásárlóihoz (chatbotok, önműködő értékesítő rendszer, stb.)

Kezdjük el az együttműködést!

Google Ads online hirdetések

Egy hagyományos, például tévé- vagy rádióreklámmal szemben a Google Ads (korábban AdWords) online hirdetések hatalmas előnye, hogy pontosan azokat az embereket célozza meg, akik éppen az adott hirdetésben szereplő terméket vagy szolgáltatást keresik. A rendszer pontos mutatókat, statisztikákat biztosít. Ezek segítségével a hirdetéseket optimalizálni lehet, hogy a rájuk szánt költségkeret maximálisan ki legyen használva.

A Google Ads szinte végtelen sok beállítási, célzási lehetőséget kínál, így az igazán hatékony kampány felépítését és kezelését jobb szakemberre bízni. Sok éves tapasztalattal vállaljuk online hirdetési kampányai szakszerű futtatását.

Kipróbálom a google ads-et
Google-ban megjelenő online hirdetések
online hirdetések reklám illusztráció

Facebook online hirdetések

Magyarországon 5,8 millió aktív felhasználója van a közösségi oldalnak, akiket érdemes figyelembe venni, mint potenciális vásárlói bázist. A Facebook szinte mindent tud felhasználóiról, így azt is, hogy egy-egy hirdetést kinek érdemes megjeleníteni, ki fog nagyobb valószínűséggel vásárlóvá válni.

A hirdetési rendszere így igen hatékony, ezenkívül sokféle célzási lehetőséget kínál, és – a Google Ads-hez hasonlóan – szintén pontos adatokat szolgáltat arról, hogy mely hirdetés teljesített jobban a többinél, melyiket hányan tekintették meg, vagy kattintották le. Felépítjük és sikeressé tesszük online hirdetéseit a Facebookon!

facebook kampányt szeretnék

Referenciáink

online hirdetések

Mennyibe fog ez kerülni?

Az átfogó marketing terven belüli rendszerek kiépítésének és használatának ára a választott rendszerektől függően széles skálán mozog. A reklámkampány ennél valamivel egyszerűbb, ennek kétfajta költsége lesz. Egyrészt fizetni kell a reklámfelületért a Google-nak és/vagy a Facebook-nak. Az erre szánt összeg lehet már napi 1000 Ft is, de természetesen minél többet költünk, annál többet lehet kihozni a kampányból, ez a kampány kezelőjétől függ. A másik költség a kampány elkészítésének és havi kezelésének költsége.

A profi kampánymenedzsment díja 25.000 Ft/hó/kampány + Áfa. Ez a díj egy olyan sztenderd kampányra értendő, amely két hirdetési csoportot tartalmaz, hirdetési csoportonként 3-3, azaz összesen 6 db hirdetési kreatívval. Ettől eltérő igény esetén személyre szabjuk ajánlatunkat!

kérem a profi kampánykezelést
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket! +36(30)597-0855

Írjon nekünk ha online hirdetésre van szüksége! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére.