Profi weboldal készítés, melynek eredménye reszponzív, keresőbarát online megjelenés.

Elkészítjük a vállalkozása arculatához illő weboldalt, vagy feljavítjuk, esetleg lecseréljük már meglévő weblapját. Egy vállalkozás webes megjelenésének nélkülözhetetlen alapja a professzionálisan felépített, modern megjelenésű weboldal.

Ajánlatot kérek

A jó weboldal készítésnek célja van

Ha felmerül, hogy vállalkozásának „kell egy weboldal”, az első, amit tisztázni kell, hogy pontosan milyen célt szeretne elérni az oldallal. Ez lehet például a cége bemutatása, lehet termékértékesítés, vagy blog oldalnál a minél nagyobb olvasóközönség weboldalra csalogatása.
Mielőtt nekilátnánk a weboldal elkészítésének, fontos, hogy Önnel egyeztetve lefektessük a weboldal létrehozásának célját.

A közösen meghatározott célnak megfelelően építjük fel a weboldal struktúráját, készítjük el a terveket és látunk neki a megvalósításnak. A weboldal akkor lesz felhasználóbarát, ha azok a látogatók, akik ellátogatnak az oldalra, könnyen megtalálják, amit keresnek, azaz elérik az általunk kitűzött célt.

kezdjük el máris
weboldal készítés célja illusztráció
figurák keresőbarát weboldal készítésén dolgoznak

A jó weboldal keresőbarát

A potenciális ügyfelek csak akkor fognak rátalálni az Ön weboldalára, ha az oldal nem csak a felhasználók „barátja”, hanem a Google „barátja” is. A weboldal készítés során elvégezzük azokat az alapvető beállításokat, melyek a továbbiakban segítik az oldalt abban, hogy nagy eséllyel megtalálható legyen a keresőkben.

Megannyi tényező szükséges ahhoz, hogy weboldala megjelenjen a Google találati listáján, de a nélkülözhetetlen alapfeltételeket megteremtjük.

keresőbarát weboldalt szeretnék

A jó weboldal reszponzív megjelenésű

Minden általunk készített weboldal reszponzív, azaz minden kijelző mérethez egyaránt jól illeszkedik a megjelenése. Mivel az internetezők nagy többsége ma már mobiltelefonról, vagy táblagépről látogatja meg a weboldalakat, elengedhetetlen, hogy a weboldal megjelenése az összes létező kijelző mérethez igazodjon.

A reszponzív megjelenés garantálja, hogy a felhasználók akármilyen eszközről nézik a weboldalt, ugyanolyan minőségű tartalomhoz jutnak.

reszponzív weboldalt szeretnék
figurák reszponzív weboldal készítésen dolgoznak három különböző kijelzőn
figurák weboldal készítés közben tartalmakat adnak az oldalhoz

A jó weboldal frissül, megújul

A weboldalnak szüksége van rá, hogy karbantartsák, valamint lehetőleg folyamatosan új tartalmak kerüljenek fel rá. Amikor elkészülünk a weboldallal, eldöntheti, hogy Ön szeretné ezeket a feladatokat rendszeresen elvégezni, vagy szakértő csapatunkra bízza. Nem hagyjuk Önt magára, mindkét esetben segítünk!

Ha Ön személyesen szeretné karbantartani weboldalát, az átadáskor oktatásban részesítjük Önt (vagy munkatársát, aki felelős lesz a weboldalért), hogy képes legyen önállóan elvégezni a módosításokat! Amennyiben profi csapatunkra bízná a karbantartást, állunk rendelkezésére havi díjas konstrukcióinkkal!

frissülő weboldalt szeretnék

Kétféle weboldal készítési mód közül fogunk választani

Weboldal készítés tartalomkezelővel

A tartalomkezelő rendszerre épülő weboldal előnye, hogy igen gyorsan, rövid határidővel elkészül, mivel kész elemekből áll. Szép, igényes megjelenést lehet benne kialakítani, mely teljes mértékben illeszkedik a meglévő céges arculathoz. A weboldal karbantartását akár Ön vagy kollégái is el tudják végezni. Az ilyen weboldal minden esetben admin felülettel együtt kerül átadásra, így, ha bármilyen változtatást szeretne, vagy új tartalmat adna hozzá, azt könnyen és gyorsan megteheti. Ugyan vannak korlátai, de egy kezdő vállalkozás számára mégis jó választás lehet, minden igényt kielégítően megfelelhet.

Weboldal készítés egyedi programozással

Egyedi programozással készült weboldalnál nincs kompromisszum, bármit meg lehet valósítani. Ha Önnek olyan új, innovatív ötlete van, amivel a saját cégét előnyhöz juttatja, akkor oda már egyedi megvalósítás kell, ami pontosan azt csinálja, amit Ön megálmodott. A legjobb, legújabb webes eszközöket használva támogatjuk Önt a célja megvalósításában, kézzelfogható és pénzt termelő webes alkalmazást készítünk Önnek.

Weboldal készítési referenciáink

Loading...
további munkáink

Minden általunk készített weboldal jellemzője

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket! +36(30)597-0855

Írja meg nekünk elképzeléseit jövendőbeli weboldalával kapcsolatban! 24 órán belül válaszolunk.