Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk segíti az Ön weboldalát, hogy láthatóvá váljon!

Egy weboldal sikerességét nagyban befolyásolja, hogy hol jelenik meg a keresőkben találatként. A keresőoptimalizálás segít Önnek, hogy az érdeklődők Önre találjanak!

Ajánlatot kérek

Mit jelent a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás az a folyamat, ami által az Ön weboldala a keresőkben minél előbbre kerül a találati listákon.
Mivel a Google szinte egyedüliként uralja a keresőmotorok piacát, ezért a keresők közül mi csak vele foglalkozunk. Ha a weboldalának sikerül a megadott kulcsszavakra a Google első oldalára „felkúszni”, az olyan mintha forgalmas, belvárosi úton nyitná meg üzletét. A felhasználók könnyen meg fogják találni cégét.

Az általunk elkészített weboldalak mind rendelkeznek azon oldalszintű alapbeállításokkal, melyek nagyban megkönnyítik a weboldal tulajdonosok számára, hogy jó helyezést érjenek el a Google-ban. A keresőoptimalizálás, röviden SEO (Search Engine Optimization) szolgáltatásunk egyrészt azoknak segít, akik olyan weboldallal rendelkeznek, ami nem keresőbarát koncepcióval épült fel, másrészt azoknak, akiknek az alapbeállításoknál többre van szüksége.

SEO-ra van szükségem
egyre jobb helyezést ér el a weboldal illusztráció
keresőoptimalizálás ötletek illusztráció

Hogyan legyünk a Google „barátai”?

A Google bonyolult algoritmusok által készíti el találati listáit, de a fő koncepció minden esetben ugyanaz: célja, hogy az emberek, akik rákeresnek valamire, minél inkább releváns találatokhoz jussanak. Ehhez azokat a weboldalakat részesíti előnyben, amelyekről azt feltételezi, hogy minőségi tartalommal bírnak, és a felhasználók megtalálják rajta, amit kerestek.

Tehát az a weboldal lesz a Google „barátja”, ami minél inkább megfelel az általa támasztott követelményeknek.
Számít a betöltődési sebesség, a metatag-ek, a kulcsszósűrűség, és megannyi más tényező, melyek együttesen repítik a jól felépített és jól SEO-zott oldalt a Google első helye felé.

Google barát weboldalt szeretnék

Keresőoptimalizálás lépései

Referenciáink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket! +36(30)597-0855

Írjon nekünk, hogy keresőoptimalizálás ajánlatunkkal megkereshessük 24 órán belül!