Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk segíti az Ön weboldalát, hogy láthatóvá váljon!

Egy weboldal sikerességét nagyban befolyásolja, hogy hol jelenik meg a keresőkben találatként. A keresőoptimalizálás segít Önnek, hogy az érdeklődők Önre találjanak!

Ajánlatot kérek

Mit jelent a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás az a folyamat, ami által az Ön weboldala a keresőkben minél előbbre kerül a találati listákon.
Mivel a Google szinte egyedüliként uralja a keresőmotorok piacát, ezért a keresők közül mi csak vele foglalkozunk. Ha a weboldalának sikerül a megadott kulcsszavakra a Google első oldalára „felkúszni”, az olyan mintha forgalmas, belvárosi úton nyitná meg üzletét. A felhasználók könnyen meg fogják találni cégét.

Az általunk elkészített weboldalak mind rendelkeznek azon oldalszintű alapbeállításokkal, melyek nagyban megkönnyítik a weboldal tulajdonosok számára, hogy jó helyezést érjenek el a Google-ban. A keresőoptimalizálás, röviden SEO (Search Engine Optimization) szolgáltatásunk egyrészt azoknak segít, akik olyan weboldallal rendelkeznek, ami nem keresőbarát koncepcióval épült fel, másrészt azoknak, akiknek az alapbeállításoknál többre van szüksége.

SEO-ra van szükségem
egyre jobb helyezést ér el a weboldal illusztráció
keresőoptimalizálás ötletek illusztráció

Hogyan legyünk a Google „barátai”?

A Google bonyolult algoritmusok által készíti el találati listáit, de a fő koncepció minden esetben ugyanaz: célja, hogy az emberek, akik rákeresnek valamire, minél inkább releváns találatokhoz jussanak. Ehhez azokat a weboldalakat részesíti előnyben, amelyekről azt feltételezi, hogy minőségi tartalommal bírnak, és a felhasználók megtalálják rajta, amit kerestek.

Tehát az a weboldal lesz a Google „barátja”, ami minél inkább megfelel az általa támasztott követelményeknek.
Számít a betöltődési sebesség, a metatag-ek, a kulcsszósűrűség, és megannyi más tényező, melyek együttesen repítik a jól felépített és jól SEO-zott oldalt a Google első helye felé.

Google barát weboldalt szeretnék

Keresőoptimalizálás lépései

Munkáink

További munkáink

Ügyfeleink véleménye

 • 5 star review  Rendkívül felkészült, profi csapat, akik kreatív meglátásaikkal egy modern, letisztult honlapot készítettek el számomra. Kéréseimre szinte rögtön reagáltak a nap bármely szakaszában. Maximálisan elégedett vagyok az elkészült munkával, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!

  thumb Zoltán Kelemen
  9/22/2020

  5 star review  Munkaidőm és a távolság miatt személyesen (sajnos) nem is találkoztunk, MINDENT ! online és telefonon keresztül intéztek el rendkívül gyorsan, segítőkészen, rugalmasan, jó árakon. Az eredmény egy szép és modern honlap lett! Mindent köszönök Nekik!! Csak ajánlani tudom Őket!! Vajda Ádám

  thumb Ádám Vajda
  3/03/2021

  5 star review  Nagyon kedvesek, segítőkészek, és remek munkát végeztek! Maximálisan meg vagyunk elégedve, meleg szívvel ajánlom mindenkinek aki elérhető áron profi honlapot szeretne. Köszönöm!!

  thumb Alex Fülöp
  12/07/2019
 • 5 star review  Nagyon rugalmas, segítőkész és precíz csapat. Az általuk nyújtott szolgáltatással és az elkészített honlappal teljes mértékben elégedett voltam. Bátran ajánlom őket mindenkinek.

  thumb István Hangai
  11/27/2019

  5 star review  Szimpatikus,rugalmas csapat! Precíz munka, korrekt árak! Ajánlom mindenkinek !

  thumb László Topaz
  9/30/2020
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket! +36(30)597-0855

Írjon nekünk, hogy keresőoptimalizálás ajánlatunkkal megkereshessük 24 órán belül!