Így készült…

Kihívás

Egy vidám, színes, fiatalos, Magyarországra látogató külföldi turistákat megcélzó weboldal elkészítése volt a cél. Fontos volt, hogy minél gyorsabban elkészüljön az oldal, valamint, hogy könnyen és gyorsan lehessen rajta bármit változtatni, akár programozói tudás nélkül is.

Stratégia

Kézenfekvő megoldásnak tűnt a tartalomkezelő használata, hiszen az elvárásoknak ez a megoldás felelt meg legjobban. Szem előtt tartottuk, hogy könnyen lehessen a készülő weboldalon új esemény időpontokat közzétenni, az ezekre érkező vendég foglalásokat feldolgozni, illetve az eseményekre szóló jegyek ellenértékét előre ki lehessen egyenlíteni a PayPalon keresztül.

Megvalósítás

A WordPress tartalomkezelő mellett döntöttünk, mivel az általunk ismert hasonló rendszerek közül ezt tartjuk a legmegbízhatóbbnak, és rengeteg dolgot meg lehet benne könnyen valósítani. A kifizetésekhez a PayPal-t integráltuk, s egy könnyen kezelhető foglalási rendszert használtunk a WordPress-en belül. A minél nagyobb népszerűség elérésének érdekében beépítettük a legnépszerűbb közösségi média megosztó gombokat, valamint a vállalkozás facebook oldalát összekötöttük a weboldallal. Megterveztük a logót, a szükséges grafikákat, a teljes design-t és elvégeztük az alapvető SEO beállításokat az oldalon.

További weboldal készítés referenciáink

Loading...