Így készült…

Kihívás

Az Intersport Youth Football Festival Közép-Európa legnagyobb ifjúsági labdarúgó tornája, amely minden év júliusában kerül megrendezésre Kaposváron. A rendezvényre közel kétszáz, 8-18 éves korosztályú csapat érkezik a világ minden tájáról. A fesztiválon foci-, kosár-, kézi- és röplabda versenyek is zajlanak párhuzamosan. Idén a nemzetközi ifjúsági tornák szervezője azzal keresett meg bennünket, hogy hosszú évek óta használt elévült weboldalaikat szeretnék felfrissíteni, a már használt funkciókat megtartva, valamint új funkciókkal kiegészítve új köntösbe öltöztetni.

Stratégia

Ügyfelünk elvárása volt, hogy a saját alkalmazottai is képesek legyenek majd az oldalakat szerkeszteni, mivel ez nagyban gyorsítja a folyamatokat, főleg olyan időszakokban, amikor napi szinten kell az aktualitásokat frissíteniük a weboldalakon. Mivel a fesztiválokra a világ minden tájáról várják a résztvevőket, a weboldalaknak 10-12 nyelven kell elérhetőnek lenniük, valamint viszonylag gyors betöltődési sebességet kell produkálniuk külföldről is.

Megvalósítás

Az oldalak tartalomkezelő használatával készültek el, mivel így volt a legegyszerűbben megvalósítható az, hogy ügyfelünk munkatársai önállóan szerkeszteni tudják azokat. A weboldalak az aktuális trendeknek megfelelő modern megjelenést kaptak. Implementáltuk az olyan marketinget, sales-t támogató eszközöket, melyek segítik ügyfelünk értékesítési folyamatait, valamint nagy hangsúlyt kapott az is, hogy külföldről gyorsan betöltődjön az oldal, melyhez szükséges folyamatokat kiépítettük. Nagy örömünkre szolgál, hogy megbízást kaptunk a projekt elvégzésére, és büszkék vagyunk rá, hogy ennek a neves rendezvénynek a weboldalait mi készíthettük el.

További weboldal készítés referenciáink

Loading...