Így készült…

Kihívás

Dr. Novák Hunor, a magyar internet egyik legismertebb orvosa, a Facebook-on és különböző más sajtótermékekben hatalmas ismertségre tett szert. Munkásságát 2016 decemberében a „Nekem szól! Egészségértés díj” egészségügyi szakemberek kategóriában elnyert első helyezésével díjazta az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete. Ezután döntött úgy, hogy önálló weboldalba kezd, s minket választott a projekt megvalósítására. Az elkészült egészségügyi portállal szemben elvárás volt a modern kinézet, könnyű, dinamikus használat, valamint a teljesen egyedi, személyre szabott felépítés.

Stratégia

Mivel elvárás volt a teljesen egyedi felépítés, az oldal nem tartalomkezelővel, hanem egyedi fejlesztéssel jött létre. Az oldalhoz tartozik egy kényelmes admin felület, hiszen ügyfelünknek szüksége van rá, hogy bármikor egyedül tudjon új tartalmakat feltölteni oldalára. Mivel napjainkban más szóba sem jöhet, természetesen az oldalt reszponzív kialakítással terveztük, azaz úgy, hogy minden készülék kijelzőjéhez megfelelően illeszkedjen. Már a projekt elején nagyszámú weboldal látogatóra lehetett számítani, így egy erős VPS-t javasoltunk ügyfelünknek.

Megvalósítás

Az oldal egyedi fejlesztés, mely a Laravel nevű PHP frameworköt használja, ami ma a legjobb, legismertebb keretrendszerek egyike. A Materialize front-end framewörk-nek köszönhetően az oldal teljesen reszponzív, kitűnően igazodik minden eszköz kijelzőjéhez. A nagy látogatói forgalom miatt, az egyik legjobb hazai szolgáltató által biztosított VPS (Virtual Privat Server) konfiguráció biztosítja a gyors kiszolgálást. Az oldal kinézete a Google által megalkotott Material Design elvei mentén lettek felépítve. Ez az a könnyen áttekinthető felület, melyek az Android operációs rendszert használó mobil telefonokról is ismerős lehet biztosítja azt, hogy a felhasználó a lehető legkönnyebben eligazodjon az oldalon!

További weboldal készítés referenciáink

Loading...