Facebook és Google Ads reklámkampányok

A Gégo Band zenekar megbízott bennünket azzal, hogy Facebook és Google Ads kampányokkal népszerűsítsük őket a weben. Több kampányt és azon belül több hirdetéscsoportot készítettünk, A/B teszteléssel kitapasztaltuk, hogy mely hirdetés szövegek és kreatívok azok, amelyekre leginkább felkapják a fejüket a Gégo Band szolgáltatásait kereső ügyfelek. A zenekar nagyon sok megkeresést kapott a reklámkampányok hatására, a megkeresések száma ráadásul növekvő tendenciát mutat hóról-hóra, ami azt jelenti, hogy jó úton járunk.

0%
CTR

Facebook online hirdetés

0%
CTR

Google Ads online hirdetés

A CTR (=Click Through Rate) egy fontos mérőszám, ami azt mutatja, hogy 100 emberből, akik látták a hirdetést, hányan kattintottak arra. Iparágtól függően jó értéknek számíthat már a világátlagot képező 0,35% CTR feletti érték is, de minél magasabb ez az érték, alapvetően annál sikeresebben tud működni egy kampány. A CTR persze nem minden, nem ad 100%-os képet egy kampány sikerességéről, hiszen a hirdetésre való kattintás még nem vásárlás, viszont ne felejtsük el, hogy minden online vásárlás egy kattintással kezdődik.

Profi csapat, akikkel jól tudunk együttműködni. Sok megkeresésünk érkezett az általuk készített weboldal és reklámkampányok által.

Gégo Band Zenekar, gegoband.hu

További weboldal készítés referenciáink

Loading...